Magni Mundi – tjänster inom resebranschen

Magni Mundi är en finsk researrangör som är specialist i resor med kulturellt inslag. Vi står gärna till din tjänst som lokal lättillgänglig resebyrå. Vi har förbundit oss att främja ansvarsfull och hållbar besöksnäring.

Magni Mundi har ett utbud på högkvalitativa guidade turer och resepaket i hela Finland.

Vi finns i Åbo (på finska Turku) i Sydvästra Finland och det är också här som vi känner oss hemma. Mest guidar vi just i våra hemtrakter: Åbo och Nådendal (på finska Naantali) med omgivning.

Magni Mundi är medlem i föreningen som förvaltar Alvar Aaltovägen, Alvar Aalto Route – 20th Century Architecture and Design. Vägen ingår i nätverket för europeiska kulturvägar, och var den första av Europarådets kulturvägar som förvaltas i Finland.

Magni Mundi är den rätta partnern för dig då du behöver lokal kännedom om och lokal service i Finland. Vi anlitar auktoriserade turistguider och mest omtyckta och bästa tjänster i varje region.

Våra guidade turer och resepaket är tillgängliga hela året. Vi skräddarsyr våra turer och resepaket utifrån dina behov och önskemål. Vi bjuder också på kompletterande service, såsom transport, inkvartering, aktiviteter och reseledartjänster.

Fråga om en offert om du vill ha en guidad tur till fots, med buss, bil, cykel, båt eller kanske med en elsparkcykel eller en guidad löptur.

Kontakta oss och låt oss hjälpa dig.

Magni Mundi är en registrerad researrangör och vi finns i det finska Konkurrens- och konsumentverkets resegarantiregister.