Halloween ja pyhäinpäivä – ohjelmaa tarjolla

Lauantaina 30.10. ja 6.11.2021 vietettävät vainajien muistopäivät ovat suuri sekoitus monituhatvuotisia perinteitä niin Suomesta, Irlannista kuin Amerikan mantereeltakin.

Halusit sitten viettää näitä viikonloppuja riehakkaasti tai rauhallisesti, meillä on tarjolla erilaisia kävelykierroksia oppaan johdolla.

30.10. kaikkien pyhien iltana, karnevaalinimeltään Halloweenina, voi iloisten satokauden juhlien lisäksi muistaa poisnukkuneita omaisia sekä kirkollisia pyhimyksiä ja marttyyreita.

6.11. Pyhäinpäivänä suomalaisilla on tapana viedä kynttilöitä haudoille ja kertoa tarinoita oman suvun ihmisistä tuleville sukupolville muistettavaksi.

Molempina iltoina voit lähteä yhdessä oppaamme kanssa Turun hautausmaalle ihastelemaan kynttilöitä ja taidetta, nauttimaan rauhallisesta yhteiskävelystä ja hautausmaan tunnelmasta keskustellen perinteistä ja menneistä sukupolvista. Osta lippu ja lähde mukaan

  • Rauhallisuuden poluilla -kävelyopastukselle hautausmaalla 30.10. tai 6.11. klo 18.00.

Jos sen sijaan kaipaat hieman Halloween-maisempaa tai karmivampaa otetta näihin pyhiin, tarjolla on myös erilaisia kävelykierroksia päiväsaikaan:

  • Salaperäinen Turku 30.10. klo 13
  • Turku Crime 31.10. klo 13
  • Turku Dark Side 6.11. klo 13

Voit ostaa ennakkolipun alla olevian kuvakkeiden takaa, tai ilmoittautua sales(a)magnimundi.fi. Huomioi, että kierroksille on rajallinen määrä paikkoja. Myymme lippuja myös lähtöpaikalla mikäli paikkoja vielä riittää.