Magni Mundin kierrosten saavutettavuus

Haluamme palvella kaikkia opastuksistamme kiinnostuneita ja siksi olemme koonneet tähän tietoa opastusten saavutettavuudesta ja esteettömyydestä.

Opastetut kierrokset liikuntaesteisille: Kaikki kävelykierrokset, joissa ei mennä sisälle rakennuksiin, voidaan muokata liikuntaesteettömiksi, kun tiedämme etukäteen tarpeesta. Kierroskuvauksista löydät tarkemmat tiedot yksittäisen kierroksen liikuntaesteettömyydestä sekä kävelymatkan pituudesta, jotta voit arvioida sen sopivuutta juuri sinulle. Tältä sivulta löydät kootusti kierroksia, jotka ovat valmiiksi liikuntaesteettömiä (poislukien kuvailutulkattu kierros) ja olet tervetullut osallistumaan niihin ilman ennakkotietoa liikkumisen apuvälineistä. Kuljemme kaupungin keskustassa, joten reiteillä saattaa olla lyhyitä matkoja epätasaista kiveystä tai jyrkkiä mäkiä, mutta emme pysähdy kaltevalle tasolle ja opasta voi aina pyytää liikkumisen avuksi.

Opastetut kierrokset näköesteisille ja sokeille: Osalla kierroksista näytetään valokuvia, joten ne eivät ole täysin esteettömiä näkövammaisille henkilöille. Tämä on kerrottu kierroskuvauksen yhteydessä. Pääpaino opastuksilla on aina sanallisessa kerronnassa. Kuvailutulkattu Vanha Turku -opastus on suunnattu erityisesti näkövammaisille henkilöille. Voitte myös tilata omalle porukalle kuvailutulkatun arkkitehtuuriopastuksen usealla eri teemalla.

Opastetut kierrokset kuulorajoitteisille ja kuuroille: Opas käyttää aina äänenvahvistinta. Viittomakielen tulkki on tervetullut mukaan kierroksille. Emme tällä hetkellä

Voimme palvella teitä parhaiten, kun tiedämme etukäteen varautua ja tarvittaessa muuttaa opastuksen reittiä esteettömäksi. Esimerkiksi osaan rakennuksista pääsee pyörätuolilla, jos olemme etukäteen varanneet esteettömän kulkuoven/hissin avauksen.

Avustaja (avustajakortilla), opaskoira tai viittomakielen tulkki on tervetullut mukaan kierrokselle. Joillakin kierroksilla henkilömäärä on rajoitettu tilanpuutteen vuoksi (esim. veneopastukset 8 hlö), jolloin avustaja/tulkki/koira vie yhden osallistujan paikan.

Saavutettavuus ja esteettömyys ovat meille tärkeitä. Ota yhteyttä ja kysy lisää tarjonnastamme.

Poimintoja esteettömistä tuotteista: