Tekemistä koko perheelle

Järjestämme kesäkaudella lapsille ja koko perheelle sopivia kävelykierroksia ja seikkailuja Turussa. Olemme aikatauluttaneet tiettyjä takuulähtöjä, mutta kierroksia voi myös tilata omalle porukalle itselle sopivaan aikaan. Lasten omia kierroksia voimme myös räätälöidä.

Kadonneen kirstun arvoitus -seikkailu koko perheelle

Opastettu koko perheen retki, jonka aikana tutustutaan Turun keskiaikaan juonellisen tarinan siivittämänä.

Keskiaikaisen kauppiaantalon piian opastuksella selviää, minkälaista Turun tuomiokirkossa ja kaupungin vanhassa keskustassa oli keskiajalla. Miten keskiajalla käytiin koulua? Entä miten menneisyyttä voidaan tutkia?

Kadonneen rahakirstun mysteerikierros sopii koko perheelle, kaikkein parhaiten noin 4–8-vuotiaille. Kierroksella viihtyvät toki myös aikuiset, ja lapset osallistuvat vain aikuisen kanssa.

Kesto noin 1,5 tuntia.

Seuraavien päivien takuulähdöt nyt myynnissä:

tiistaisin heinäkuussa: 4.7.-1.8.2023 – aloitus klo 13

Koko perheen salaperäinen Turku -kävely

Tule koko perheen voimin tutustumaan Turun unohdettuihin tarinoihin ja paikkoihin.

Suosittu Salaperäinen Turku -kävelykierros tarjolla koko perheelle soveltuvana kierroksena. Puolentoista tunnin opastetulla kävelykierroksella kävellään Aurajoen rantamilla ja tutustutaan Suomen vanhimman kaupungin elämään ennen ja nyt. Kierroksella kuulet mielenkiintoisia tarinoita parantavista yrteistä, ryöstöstä Amerikan malliin, noituudesta ja hurjasta tulipalosta.

Tällä hetkellä ei aikataulutettuja lähtöjä, kysy tätä omalle porukallesi

Osta ennakkoliput alta!

Järjestämme myös monia muita, lähinnä aikuisille soveltuvia kävelykierroksia Turussa ja myös Naantalissa. Kysy lisätietoja tai katso linkkien takaa..