Lahjaideoita jouluksi

Vieläkö pohdit joululahjoja? Tarvitsetko ideoita, tässä alla muutamia vinkkejä:

Anna lahjakortti.
Perheelle, tuttaville tai kumppanille lahjaksi opastettu kävelykierros. Joko yhdessä tai erikseen.

Magni Mundin lahjakortteja on kahdenlaisia: joko yksityisenä eli Oma Opas Turussa (1-20 henkilöä) tai yksittäinen lippu (tai useampi) valmiiksi aikataulutetulle kävelykierrokselle.
Lahjakortit ovat voimassa juhannukseen saakka. Oman porukan kierroksia saatavilla myös useilla kielillä, ja aiheita löytyy laidasta laitaan. Myös virtuaalisia kierroksia!
Kysy meiltä lisää ja osta korttisi alta.

Anna toisenlainen lahja.
Kirkon ulkomaanavun Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä perheitä kehitysmaissa. Avustuskohteisiin lahjoitetaan esimerkiksi vuohia, koulupukuja ja puuntaimia. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Anna aikaa.
Paras lahja on useimmiten aika. Anna aikaa ystävälle, sukulaiselle, tuttavalle, tai kelle tahansa kohtaamallesi ihmiselle. Käykää teatterissa, opastuksella, ulkoilemassa tai vain istuskelemassa ja juttelemassa yhdessä. Tai auta kotitöissä ja kaupassakäynnissä. Puhelinsoittokin ilahduttaa.
Aika on toki rajallista, mutta ehkä voit nipistää sitä jostain muusta toiminnasta. Kaikkein parasta ajan antamisessa toiselle on, että samalla saa itsekin aikaa lahjaksi toiselta.

Oikein ihanaa joulunodotusta!