Lahjaideoita jouluksi

Vieläkö pohdit joululahjoja? Tarvitsetko ideoita, tässä alla muutamia vinkkejä:

Anna lahjakortti.
Perheelle, tuttaville tai kumppanille lahjaksi opastettu kävelykierros.

Lahjakortin voi käyttää mihin tahansa tuotteeseen sivuillamme! Lahjakortin arvo hyvittää eri tuotteista maksettua hintaa, voit myös käyttää sen suoraan verkkokaupassamme.

Esimerkiksi 12 euron lahjakortilla yksi henkilö pääsee aikataulutetulle kävelykierroksellemme tai 50 eurolla kaksi henkilöä vierailee Life on a Leaf -talon opastuksella. Omalle porukalle saa ihan oman teemakierroksen 150 eurolla.

Lahjakortit käyvät myös osamaksuna matkapaketeistamme, jotka eivät ole verkkokaupassamme.

Lahjakortit ovat voimassa juhannukseen saakka.
Osta lahjakorttisi alta.

Voit myös ottaa meihin yhteyttä ja ostaa räätälöidymmän lahjakortin.

Anna toisenlainen lahja.
Kirkon ulkomaanavun Toisenlainen Lahja on aineeton lahja, jolla ilahdutat läheistäsi ja samalla autat kaikkein köyhimpiä perheitä kehitysmaissa. Avustuskohteisiin lahjoitetaan esimerkiksi vuohia, koulupukuja ja puuntaimia. Lahjojen avulla ihmiset pystyvät itse parantamaan elinolojaan.

Anna aikaa.
Paras lahja on useimmiten aika. Anna aikaa ystävälle, sukulaiselle, tuttavalle, tai kelle tahansa kohtaamallesi ihmiselle. Käykää teatterissa, opastuksella, ulkoilemassa tai vain istuskelemassa ja juttelemassa yhdessä. Tai auta kotitöissä ja kaupassakäynnissä. Puhelinsoittokin ilahduttaa.
Aika on toki rajallista, mutta ehkä voit nipistää sitä jostain muusta toiminnasta. Kaikkein parasta ajan antamisessa toiselle on, että samalla saa itsekin aikaa lahjaksi toiselta.

Oikein ihanaa joulunodotusta!