Magni Mundi – 5 vuotta

Magni Mundi Oy täyttää maaliskuun 8. päivä viisi vuotta. Nuori yrityksemme on sinnitellyt viime vuodet maailman melskeissä, ja paljon ideoita riittää tuleville vuosille. Maaliskuun alussa on aika keskittyä menneen tai tulevan sijaan tähän hetkeen ja juhlimiseen! Mikäpä olisikaan parempi tapa juhlia kuin tehdä sitä, mistä me pidämme – opastaa Turussa.

Tule mukaan iloitsemaan kanssamme rakkaasta kotikaupungistamme viiden päivän aikana 8.-12.3.2023 – tarjolla erityisen erityistä: 15% ale synttärijuhlien lippuhinnoista! *) Lue ehdot alta.
Huomaa eri kellonajat arkena (klo 18) ja viikonloppuna (klo 13).


Ke 8.3. klo 18 Ensi-ilta: Ne 29 muuta paloa
Syntymäpäiväjuhlat aloittaa uutuuskierroksemme Turun paloista. Jännittäviä tarinoita historian havinasta, niistä vähemmän kuuluisista tulipaloista kaupungissa.

To 9.3. klo 18 Taas se iskee: Tautinen Turku
Suosikkiepidemiamme on täällä taas. Turvallisesti vain puheissa tutustutaan turkulaisia vaivanneisiin tauteihin Turun kuumeesta Turun tautiin ja rokotuksia siltä väliltä.

Pe 10.3. klo 18 Ensi-ilta: Opiskelijoita ja arkkitehtuuria
Turun komein WAU-arkkitehtuuri piiloutuu Yo-kylän sokkeloihin. Vähän salaa suurelta yleisöltä opiskelijoille on rakennettu viimeisten vuosien aikana upeita asuintaloja, joita tällä kierroksella lähdemme ihailemaan ja kuulemaan asiaa rakennusten takaa.

La 11.3. klo 13 Vuoden 2022 suosikki: Paskareissu
Asiaa siitä ittestään, paskaisia ja hauskoja juttuja Turusta ja muualta.

Su 12.3. klo 13 Estradilla rakkaamme: Life on a Leaf
Etuoikeutetusti juhlinnan päättää taidepläjäys lehdenmuotoisessa talossa. Kymmeniä kertoja käyneenä voimme edelleen sanoa, että aina löytyy uutta ihailtavaa ja inspiraatiota omaankin sisustukseen.

*) Osta alennuslippusi alta etukäteen! Syötä ennen maksua koodi VIISIVUOTTA kohtaan Alennuskoodi.

Alennus ja koodi ovat voimassa ostaessasi lipun ennakkoon yllä mainituille kierroksille (8.-12.3.). Alennuslippuja rajoitettu määrä. Myyntiaika 1.2.-11.3. Voit myös varata lipun soittamalla tai sähköpostitse. Alennuslippuja ei myydä paikan päällä.