Mielenrauhaa ja hyvinvointia

Suomen vanhin kaupunki tarjoaa paitsi city-elämää, myös luontoelämyksiä ja rauhoittavia keitaita, Aurajoen varsilla sekä laajassa kaupunkipuistossa yhdistyvät vuosisatainen kulttuuri ja luonto ainutlaatuisella tavalla.

Hyvinvointikierrokset johdattelevat tutustumaan niin alueen historiaan kuin omaan itseen ja läsnäoloon ’tässä ja nyt’ mindfulness-harjoitteiden kautta.

Rauhallinen kävelyretki Turun tuomiokirkolta Aurajoen yläjuoksulle, Turun alkulähteille Koroisten niemelle, johdattaa sinut ajassa ja paikassa historiaan. Samalla nautit joen vilvoittavasta läsnäolosta.

Turun korkein näköalakukkula tarjoaa rikkaan luonto- ja kulttuuriympäristön, jossa mindfulness-harjoitteiden avulla pääset havainnoimaan itseäsi ja ympäristöäsi hieman erilaisesta näkökulmasta. Tämä moniaistillinen elämys laajentaa kokemusmaailmaasi ja tuo rennon kehon ja mielen.

Iltojen pimentyessä jälleen syksyllä Turun vanhalla hautausmaalla kuljemme Rauhallisuuden poluilla. Nautit hautausmaan seesteisestä tunnelmasta ja raikkaasta luonnosta samalla taidetta katsellen ja hautausmaan perinteistä jutellen.