Paimion parantolaan opastetulle kierrokselle

Paimion parantolaan voit tutustua opastetuilla kierroksillamme. Kierroksia on useammanlaisia ja opastuksen kesto voi vaihdella yhdestä kahteen tuntiin. Asiantuntevan oppaan kanssa pääset kiertämään päärakennuksen eri tiloja ja kuulet arkkitehtuurista ja historiasta; teemakierroksilla voimme syventyä eri aiheisiin tarkemmin. 

Yleisökierrokselle pääset mukaan isompaan ryhmään yksittäisenäkin henkilönä.  Opastettuja yleisökierroksia on kesäkuussa luvassa keskiviikkoisin, lauantaisin ja sunnuntaisin ja heinäkuussa tiistaista sunnuntaihin. Voit varata paikkasi alla olevien linkkilaatikoiden kautta tai katsoa lisää muita tuotteita verkkokaupastamme.

Voit myös varata oman yksityiskierroksen. Tällöin voimme räätälöidä opastusta toivomustesi mukaan, tarjoamme myös opastettuja teemakierroksia . Emme rajoita osallistujamäärää alas- emmekä ylöspäin (toki noudatamme viranomaismääräyksia pandemian suhteen, lue ohjeistuksemme turvalliseen matkailuun). Erittäin suurten ryhmien kanssa suosittelemme erittäin aikaista varaamista.  Yksityiset opastuskierrokset varataan joko verkkokaupastamme (rajoitetusti aikoja) tai ottamalla meihin yhteyttä suoraan.

Kaikki opastetut kierrokset tulee varata etukäteen. Katso varauskuvakkeet sivun alalaidassa. Parantolassa ei ole paikalla päivystävää opasta.

Lisätietoja Paimion parantolasta täällä.

 
Tästä pääset varaamaan lippusi yleisökierrokselle, tai aivan oman opastetun kierroksesi: