Syyslomapuuhaa koko perheelle

Turun seudulla ja muuallakin vietetään syyslomaa viikolla 41, eli 11.-17.10.2021. Olemme aikatauluttaneet sille viikolle koko perheelle sopivia kierroksia, sekä sitten myös hieman isommille sopivan kierroksen.

Ohjelmassa on tiistaina 12.10. ja keskiviikkona 13.10. klo 13 Koko perheen Salaperäinen Turku -kävelykierros, jolla seikkaillaan Turun kaduilla ja jokivarressa ja kuullaan hauskoja ja vähän hurjiakin tarinoita Suomen vanhimman kaupungin elämästä.

Torstaina 14.10. klo 13 Eläinten Turku -kierroksella pääsevät eläinten ystävät, niin pienet kuin isotkin, kuulemaan Turussa asuvista ja vierailevista eläimistä. Luvassa on juttua lemmikeistä ja villieläimistä, hevosista, linnuista ja jopa pingviineistä.

Lauantaina 16.10 on vuorossa aikuisille suunnattu Salaperäinen Turku, ja tätä ei voi suositella alle 15-vuotiaille. Ikisuosittu kierros vie postikorttimaisemien taakse ja kuulet tarinoita monen tutun maiseman takaa.

Näiden lisäksi voit varata meiltä kierroksen omalle perheellesi tai porukallesi, joko näistä aiheista tai muista. Räätälöimme myös mielellämme teille koko päivänkin ohjelman.

Varaa kierros alla olevien ikkunoiden kautta tai ota yhteyttä.