Tavoitteena hyvinvointi

TYHY-toiminta – TYKY-päivä tai ihan vain muu tiimipäivä?

Haluamme osaltamme tukea työssäjaksamista ja hyvinvoivia työyhteisöjä tarjoamalla viihdyttäviä tapoja viettää aikaa yhdessä. Saat meiltä halutessasi tyhy-paketin ruokailuineen toiveittesi mukaisella sisällöllä, on sitten kyse yhdestä iltapäivästä tai jopa usean päivän elämyksestä.

Esimerkkituotteitamme Turussa

Miäletön Turku-koodi -seikkailu Turussa

Ratkaise Turku-koodi ja pääse lähemmäksi turkulaisuuden ydintä parissa tunnissa.
Kisaa pienjoukkueissa ja navigoi Turussa hauskojen ja älynystyröitäkin vaativien vihjeiden perusteella. Reitti kulkee läpi Turun keskusta-alueiden ja varjoisien kujien kohti maalia. Nokkeluuden ja/tai ripeiden jalkojen avustuksella sekä tiimin yhteistyöllä voitte selvittää turkulaisuuden koodin, ja samalla tutustua tähän vanhaan ja viehättävään kaupunkiin. Sopii myös turkulaisille 🙂
Kesto: 2 tuntia. Pyydä tarjousta omalle tiimillesi.

Ken söi kesävoin? – salapoliisimysteeri (virtuaaliseikkailu)

Etätyö ei ole mikään syy olla tekemättä mukavia asioita yhdessä työkavereiden kanssa. Virtuaaliseikkailussa ”Ken söi kesävoin?” pääsette selvittämään mysteeriä – kuka varasti mamselli Pikkaraisen voirasian? Teille jaetaan vihjeitä, joita yhdistelemällä ja keskustelemalla muiden ryhmäläisten kanssa päästään varkaan jäljille. Magni Mundin opas toimii pelattavana hahmona reaaliaikaisesti Turussa. Te päätätte, mihin suuntaan salapoliisi-opas liikkuu ja mistä löytyy lisävihjeitä mysteerin ratkaisuun.

Seikkailu sopii niin uusille työyhteisöille, joissa opetellaan tuntemaan toisiaan, kuin jo sujuvasti yhdessä toimiville porukoillekin. Osallistumiseen tarvitsette tietokoneen ja mikrofonin lisäksi runsaasti leikkimieltä!

Teemallinen kävelykierros oppaan johdolla ja ruokailu / kahvi / juomatauko

Meiltä löytyy opastustuotteita moneen makuun. Teemalliset kävelykierroksemme, kuten esimerkiksi Paheiden Turku tai Salaperäinen Turku, ovat suosittuja tiimipäivien ohjelmistona täydennettynä ruokailulla tai muulla virvokkeiden nauttimisella. Katso lisää ryhmätuotteitamme.

Kysy meiltä tarjousta omaan tiimipäivääsi / tyky- tai tyhy-toimintaasi.