True Crime -erikoiskierroksia Turussa

True Crime -fanien ja muiden rikoksista kiinnostuneiden on mahdollista päästä katsomaan aitojen rikosten tapahtumapaikkoja ja varsinkin kuulemaan näiden rikosten selvittelystä.

Uusin kierroksemme on erittäin ajankohtainen ja Suomen rikoshistoriassa ainutlaatuinen tapaus. Eli alkukesästä 2022 päätöksen saanut henkirikos, josta ”mainosmies” tuomittiin. Kierroksen nimi on Viimeinen matka Airistolla – kadonneen lakimiehen tapaus.

Tapauksesta on nyt julkistettu myös kirja ”Airiston murha”, jonka kirjoittaja, ex-KRP-tutkija on kierroksemme toisena oppaana. Näin pääset todella lähelle tutkimusta.

Lisäksi ohjelmassamme on Suomen Pankin ryöstön selvittelyä seuraava Miljoonakeikka – Suomen Pankin ryöstö – kävelykierros.

Molempia näitä kierroksia on vetämässä ammattioppaamme lisäksi juttujen tutkinnassa mukana ollut rikosylikonstaapeli evp. Nyt pääset kuulemaan suoraan tutkijalta, mitkä olivat avaintodisteita ja johtolankoja rikoksen ratkaisussa.

Näissä rikoskierros-fanien erikoiskävelyillä näet monipuolista, aitoa tutkintamateriaalia.

Rikosten Turku eli Turku Crime ja Turku Dark Side: nämä molemmat opastetut kierrokset ovat puolestaan mielenkiintoinen kattaus useampia Turussa tapahtuneita rikoksia.

Kaikkia näitä true crime -kierroksia järjestämme aika ajoin yleisökierroksina, mutta myös yksityisinä kierroksina, juuri sinulle ja ryhmällesi sopivaan aikaan.

Yleisökierrosten liput ostettavissa alla.

Voit ostaa omalle porukallesi yksityiskierroksen kaikista teemakierroksistamme. Tiedustele aikaa tai osta alla olevasta kuvakkeesta. Aikoja saatavilla enemmän tilauksesta.

Katso myös muut kierroksemme verkkokaupastamme. Mukana erilaisia teemoja: true crime, paheet, naiset, keskiaika, kirjallisuus, taudit, jne. Tai pyydä meiltä tarjousta omalle ryhmällesi.