True Crime -erikoiskierroksia Turussa

True Crime -fanien ja muiden rikoksista kiinnostuneiden on nyt mahdollista päästä seuraamaan aitojen rikosten tapahtumapaikkoja ja varsinkin näiden rikoksen selvittelyä.

Uusin kierroksemme on erittäin ajankohtainen ja Suomen rikoshistoriassa ainutlaatuinen tapaus. Eli alkukesästä 2022 päätöksen saanut henkirikos, josta ”mainosmies” tuomittiin. Kierroksen nimi on Viimeinen matka Airistolla- kadonneen lakimiehen tapaus.

Jo keväällä sai ensi-iltansa Suomen Pankin ryöstön selvittelyä seurannut Miljoonakeikka – Suomen Pankin ryöstö.

Molempia näitä kierroksia on vetämässä ammattioppaamme lisäksi juttujen tutkinnassa mukana ollut  rikosylikonstaapeli evp. Nyt pääset kuulemaan suoraan tutkijalta, mitkä olivat avaintodisteita ja johtolankoja rikoksen ratkaisussa.

Molemmilla kierroksella näet monipuolista, aitoa tutkintamateriaalia.

Uudesta Viimeinen matka Airistolla -kierroksesta järjestämme yleisöopastuksen heti syksyllä 17.9, klo 15. Tule mukaan! Liput alta kuvakkeesta.

Voit ostaa omalle porukallesi yksityiskierroksen jommasta kummasta tai näistä molemmista. Tiedustele aikaa tai osta alla olevasta kuvakkeesta. Aikoja saatavilla enemmän tilauksesta.

Katso myös muut kierroksemme verkkokaupastamme. Mukana erilaisia teemoja: true crime, paheet, naiset, keskiaika, kirjallisuus, taudit, jne. Tai pyydä meiltä tarjousta omalle ryhmällesi.

Turku Crime – ja Turku Dark Side -kierrokset esimerkiksi ovat mielenkiintoinen kattaus useampia Turussa tapahtuneita rikoksia.