True Crime -erikoiskierroksia Turussa

True Crime -fanien ja muiden rikoksista kiinnostuneiden on nyt mahdollista päästä seuraamaan aitojen rikosten tapahtumapaikkoja ja varsinkin näiden rikoksen selvittelyä.

Uusin kierroksemme on erittäin ajankohtainen ja Suomen rikoshistoriassa ainutlaatuinen tapaus. Eli alkukesästä 2022 päätöksen saanut henkirikos, josta ”mainosmies” tuomittiin. Kierroksen nimi on Viimeinen matka Airistolla- kadonneen lakimiehen tapaus.

Lisäksi ohjelmassamme on Suomen Pankin ryöstön selvittelyä seuraava Miljoonakeikka – Suomen Pankin ryöstö – kävelykierros.

Molempia näitä kierroksia on vetämässä ammattioppaamme lisäksi juttujen tutkinnassa mukana ollut rikosylikonstaapeli evp. Nyt pääset kuulemaan suoraan tutkijalta, mitkä olivat avaintodisteita ja johtolankoja rikoksen ratkaisussa.

Näissä rikoskierros-fanien erikoiskävelyillä näet monipuolista, aitoa tutkintamateriaalia.

Turku Crime – ja Turku Dark Side -kierrokset ovat mielenkiintoinen kattaus useampia Turussa tapahtuneita rikoksia. Myös näitä yleisökierroksina sekä yksityisinä kierroksina.

Yleisökierrosten liput ostettavissa alla.

Voit ostaa omalle porukallesi yksityiskierroksen kaikista teemakierroksistamme. Tiedustele aikaa tai osta alla olevasta kuvakkeesta. Aikoja saatavilla enemmän tilauksesta.

Katso myös muut kierroksemme verkkokaupastamme. Mukana erilaisia teemoja: true crime, paheet, naiset, keskiaika, kirjallisuus, taudit, jne. Tai pyydä meiltä tarjousta omalle ryhmällesi.