Tule meille töihin

Pieneen ja energiseen matkatoimistoomme tarvitsemme uuden henkilön palvelemaan asiakkaitamme ja tuottamaan retkiä ja matkapaketteja Suomessa. Erityisosaamisalueena tulisi olla Tampere.

Uuden kollegamme työtehtäviin kuuluu asiakaspalvelu verkossa, sähköpostitse sekä puhelimitse. Asiakkaille sopivien tuotteiden löytäminen ja myyminen, opastusten välitys, retkipakettien tuottaminen ja matkapakettien tuottaminen, sisällöntuotanto, hinnoittelu ja yhteydet yhteistyökumppaneihin. Henkilön intressien ja taitojen mukaan tehtävään voidaan sisällyttää markkinointi- ja viestintätehtäviä.

Toivomme sinulta kokemusta matkatoimistotyöstä, tai erinomaista taitoa omaksua uusia asioita nopeasti. Toimimme päivittäin sekä suomeksi että englanniksi. Tekstintuotto molemmilla kielillä tulee olla sujuvaa, samaten englannin puhuminen puhelimessa. Asiakaspalvelu muilla kielillä on iso plussa, varsinkin ruotsiksi, espanjaksi tai saksaksi.

Hakemamme henkilö kykenee itsenäiseen työskentelyyn kotitoimistostaan käsin. Odotamme sinun käyttävän työssäsi jatkuvasti tietokonetta ja erilaisia sovelluksia, joten arvostamme tietoteknisiä taitoja, esim. Word, Excel, Bokun.

Yhteydenpito kollegoiden kesken on jatkuvaa ja sujuvaa, keskustelemme mielellämme työtehtävistä yhdessä. Toimistosi sijainnilla ei ole merkitystä, kunhan tunnet Tampereen alueen hyvin, ja pystyt pitämään yllä ja jakamaan paikallistietoutta kaupungin kehityksestä ja uutuuksista, sekä ideoida uusia tuotteita. Vastuullinen matkailu on sydäntämme lähellä, joten toimimme myös kotitoimistoissamme mahdollisimman ekologisesti.

Kyseessä on uusi tehtävä ja vakiintumaton tarve, joten tarjoamme vaihtelevaa työaikaa, 10-37,5 h.

Sovimme työajan yhdessä. Pääsääntöisesti palvelemme asiakkaita maanantaista perjantaihin. Ilta- tai viikonlopputyötä ei sinulta odoteta.

Tarjoamme toistaiseksi voimassa olevaa sopimusta, jonka koeaika on 6 kuukautta.

Työ sopii myös laskuttavalle yrittäjälle.

Tarjoamme sinulle välittömän ja keskustelevan työilmapiirin, perustyöterveydenhuollon (palkansaajalle), sekä mahdollisuuden tulla mukaan kehittyvään yritykseen, jossa saa innovoida ja kehittyä.

Lähetä työhakemuksesi liitteineen sähköpostilla osoitteeseen sales@magnimundi.fi. Liitä hakemukseen mukaan ainakin CV, mahdollisesti myös suosittelijoiden yhteystiedot.

Hakuaika päättyy 15.2.2024, mutta käsittelemme kuitenkin hakemuksia sitä mukaa kuin niitä tulee, sillä toivomme pikaista töiden aloitusta.

Tarvittaessa voit kysyä lisätietoja osoitteesta sales@magnimundi.fi tai puh 010 5797 940.