Turku tutuksi helsinkiläisille <3

Olemme kuulleet huhuja, että helsinkiläiset matkapuhelimet jo paikantuvat Turkuun, joten toivotamme myös ihan konkreettisesti teidät tänne tervetulleeksi.

Uusin opastettu kävelykierroksemme ”Tervetuloa Turkuun helsinkiläiset <3” auttaa alkuun!

Turku on elävä, nykyaikainen kaupunki, jolla on lähes 800-vuotinen historia: Suomen vanhin kaupunki, ja se ensimmäinen pääkaupunki. Turussa on tehty historiaa ja muovattu kulttuuria. Opastetulla kävelyllämme tutustumme tärkeimpiin maamerkkeihin ja keskustelemme Turun ja Helsingin yhtäläisyyksistä ja eroavaisuuksista.

Voimme toteuttaa kierroksen teille sopivana päivänä ja sopivaan aikaan. Lisätietoja alla olevan kuvakkeen takaa tai sales@magnimundi.fi.

Mitähän Aleksanteri I ajatteli, kun teki Helsingistä pääkaupungin?

Kävely aloitetaan Turun tuomiokirkolta ja se jatkuu läpi vanhan Turun sekä Aurajoen vartta. Vierailemme myös modernissa keskustassa.

Miten Suomen historiaa on muovattu Turussa? Millaisia ihmisiä täällä on asunut? Mitä Turussa voi kokea?

Voidaan opetella hieman Turun paikallistapoja ja murretta, niin sujahdat sisään turkulaiseen mielenmaisemaan kuin piispanmunkki parempiin suihin.

Tervetuloa Turkuun! Tänne ovat tervetulleita kaikki, sekä ”kehäkolmosen” sisäpuolelta että ihan joka puolelta Suomea ja maailmaa!

Emme ole unohtaneet tamperelaisia, katso manselaisten oma kierros täältä.