Turkua tamperelaisille <3

Tamperelaiset teekkarit ovat jo vuosikausia yrittäneet upottaa Turkua – pomppimalla kauppatorilla! Haluatko tulla katsomaan, mikä on tulos?

Toivotamme (nääs) kaikki manselaiset tervetulleeksi Turkuun!

Uusi opastettu kävelykierroksemme ”Kyl Turkuun kehtaa tulla, nääs <3” on hyvänä apuna tutustuessasi paremmin tähän Suomen vanhimpaan kaupunkiin!

Turku on elävä, nykyaikainen kaupunki, jolla on lähes 800-vuotinen historia. Turussa on tehty historiaa ja muovattu kulttuuria. Opastetulla kävelyllämme tutustumme tärkeimpiin maamerkkeihin ja keskustelemme siitä, miksi manselaisilla on niin kielteinen kuva Turusta.

Voimme toteuttaa kierroksen teille sopivana päivänä ja sopivaan aikaan. Lisätietoja alla olevan kuvakkeen takaa tai sales@magnimundi.fi.

Miksei Turussa syödä mustaa makkaraa, vaan jotain muuta?

Kävely aloitetaan Turun tuomiokirkolta ja se jatkuu läpi vanhan Turun sekä Aurajoen vartta. Vierailemme myös modernissa keskustassa. 

Voidaan opetella hieman Turun paikallistapoja ja murretta, niin sujahdat sisään turkulaiseen mielenmaisemaan kuin piispanmunkki parempiin suihin. Ja onhan meidän paras maistaa rusinamakkaraa, joka ei ole mustaa 🙂

Tervetuloa Turkuun! Tänne ovat tervetulleita kaikki ihan joka puolelta Suomea ja maailmaa!

Emme ole unohtaneet helsinkiläisiä, katso heille räätälöity kierros täältä.