Tutustu meihin

Magni Mundi luottaa auktorisoituihin matkailuoppaisiin toteuttamillaan retkillä, kierroksilla ja opastuksilla. Meillä on käytössämme suuri määrä eri paikkakuntien oppaita, tässä alla voit tutustua ydinryhmäämme jo muutaman vuoden ajalta.

Annamari Laine, toinen yrityksen perustajista ja omistajista.

Annamari Laine Magni Mundi

 Auktorisoitu matkailuopas Turussa ja Naantalissa. Matkailuoppaan ammattitutkinto.

HUK Annamari Laine on opiskellut käännösviestintää, ja toiminut markkinointi-, matkailu- ja kääntäjäyrittäjänä useita vuosia. Nykyään matkailuala on imaissut Annamarin tyystin ja hän toimii päätyönsä ohella sekä Turun Matkailuoppaat – Åbo Turistguider ry:n puheenjohtajana että Suomen Opasliiton toimistosihteerinä.

”Minua kiinnostavia asioita ovat mm. kaupunkikulttuuri, historia ja elokuvat. Keskustelen mielelläni aiheista kuin aiheista, erityisesti innostun kun saan kehua Suomen ainutlaatuisia matka-kohteita ja luontoa. Talvisin hyppään mielelläni avantoon ja kesällä meren aaltoihin.”

Karoliina Vitikainen, toinen yrityksen perustajista ja omistajista.

Auktorisoitu opas Turussa ja Alasatakunnassa (Eura-Säkylä) sekä arkkitehtuurioppaan ammattitutkinto ja Paimion opasryhmän jäsen.

FM Karoliina Vitikainen on opiskellut kulttuurihistoriaa, museologiaa ja sukupuolentutkimusta ja päätyön lisäksi tekee tilauksesta näyttelyitä ja kirjoittaa historiikkeja. Kesällä 2021 valmistui viimeisin näyttely, jossa Kuhmoisten Linnavuoren mysteeriä pohditaan monesta eri näkökulmasta.

”Suhtaudun intohimoisesti kulttuurihistoriaan, arkeologiaan ja arkkitehtuuriin. Rakastan eläimiä. Minut voi aina innostaa keskustelemaan kaupunkikehityksestä, sukupuolihistoriasta ja melkein kaikesta muustakin, paitsi politiikasta ja urheilusta.”

Sanna Mäkelä

Auktorisoitu opas Turussa. Opastuspalvelujen ammattitutkinto.

FM Sanna Mäkelä on opiskellut Turun yliopistossa Suomen historiaa, museologiaa ja kaupunkitutkimusta. Hän on työskennellyt myös museoissa ja tuntee Turun seudun museokenttää. Sanna on kiinnostunut kaupunkihistoriasta ja arkkitehtuurin historiasta, ja haaveileekin kaupunkihistoriaan liittyvästä väitöskirjasta.

”Mielenkiintoni kohteita ovat historia, arkkitehtuuri ja matkailu. Erityisesti kaupunkihistoria on ominta alaani. Kulutan mielelläni kulttuuria muun muassa vierailemalla ahkerasti museoissa. Keskustelen intohimoisesti kaupungin aikakerrostumista ja kaupunkielämästä. Vapaa-ajalla ulkoilen paljon koirani kanssa.”

Antti Tuominen

 Auktorisoitu opas Turussa. Opastuspalvelujen ammattitutkinto

 Antti Tuominen opiskelee parhaillaan Turun yliopistossa matematiikkaa. Hän tähtää opettajan uralle ja toimii tällä hetkellä fysiikan- ja kemianopettajan sijaisena yläkoulussa. Antille opastaminen on ollut tärkeä sivutyö lukiolaisesta lähtien ja työ jatkuu ammattitutkinnon suorittamisen myötä pitkälle tulevaisuuteen.

”Olen kiinnostunut historiasta, arkkitehtuurista ja pientenkin asioiden suurista vaikutuksista. Alkuperäislähteiden kaivelu arkistoista on mielipuuhaani. Museoiden lisäksi erilaiset kaupungin kirjastot ovatkin tulleet minulle tutuiksi. Töiden lomassa minut löytää usein kirjan tai sukututkimuksen parissa, kissa kainalossa.”