Magni Mundi varausehdot

Nämä varausehdot koskevat ryhmäretkiä ja ohjelmia, joiden kesto on alle 24 tuntia ja jotka eivät sisällä majoitusta.
Ryhmäretkipaketin, opastuksen ja kuljetuksen voi tilata joko soittamalla tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen sales@magnimundi.fi. Tilauksen tekoa varten tarvitsemme päivämäärän ja kellonajan, henkilömäärän sekä halutut palvelut. Laskutusosoitteen tarvitsemme viimeistään tilausta vahvistettaessa.

HINNAT
Mikäli ilmoitamme esimerkkipakettihintoja, koskevat ne aikuisten henkilöhintoja arkipäivisin.
Lasten hinnoista voitte tiedustella meiltä lisää.
Koululais- ja opiskelijaryhmillä on erityishinnat, ne ovat myös arkihintoja. Opettajat ovat yleensä veloituksetta, mutta muiden aikuisten hinnat tulevat erikseen.
Sunnuntaisin ja pyhäpäivisin ovat voimassa korotetut hinnat. Hinnat sisältävät arvonlisäveron. Hinnat eivät sisällä kuljetuksia, mikäli niistä ei erikseen ole mainintaa.

VARAUSVAHVISTUS
Tilauksesta lähetetään asiakkaalle aina kirjallinen varausvahvistus sähköpostilla. Varaajalla on velvollisuus tarkistaa varausvahvistus, jotta päivämäärät ja kellonajat sekä tilauksen sisältö vastaavat puhelimessa tai sähköpostilla sovittua. Varausvahvistus kannattaa ottaa mukaan retkelle. Tilaus laskutetaan normaalisti jälkikäteen, sovittaessa se voidaan myös maksaa etukäteen tai retken yhteydessä. Varausvahvistus ei toimi laskuna vaan lasku lähetetään retken jälkeen sopimaamme laskutusosoitteeseen. Laskutusvaihtoehdot ovat verkkolasku tai sähköposti.

MUUTOKSET
Tilaus laskutetaan vahvistetun henkilömäärän mukaan. Henkilömäärämuutokset retkissä, joissa vain opasvaraus, tulee tehdä viimeistään 48 tuntia ennen varauksen ajankohtaa arkipäivisin klo 16 mennessä. Mikäli varaus sisältää ruokailuja tai muita palveluja on muutokset henkilömäärään tehtävä 10 vuorokautta ennen retkeä.
Mikäli henkilömäärä ylittyy vahvistetusta henkilömäärästä, laskutetaan ryhmää toteutuneen henkilömäärän mukaan. Mikäli jo sovittua ryhmäretken päivämäärää muutetaan, pidätämme oikeuden periä muutoskuluja.
Ilmoitetut retken aloitus- ja opastusajat ovat tarkkoja. Mikäli ryhmä myöhästyy sovitusta ajasta, tulee siitä ilmoittaa Magni Mundille tai suoraan oppaalle. Opas odottaa ryhmää puoli tuntia sovitulla tapaamispaikalla ja suorittaa opastuksen ryhmälle varatun kellonajan puitteissa. Opastuksesta peritään kuitenkin täysi maksu.

PERUUTUKSET
Kaikkien tilausten peruutukset ja muutokset tulee tehdä kirjallisesti viivytyksettä Magni Mundille arkipäivisin klo 16 mennessä. Peruutus tai muutos on voimassa siitä hetkestä lähtien, kun olemme vahvistaneet peruutuksen tai muutoksen vastaanoton.

Opastusvaraus
Pelkän opastusvarauksen voi peruuttaa kuluitta 48 tuntia ennen opastusta arkipäivinä klo 16 mennessä. Mikäli opastus peruutetaan alle 48 tuntia ennen opastusta, perimme kuluina minimiveloitushinnan. Mikäli opastusvarausta ei peruuteta, mutta opastus jää Magni Mundista riippumattomasta syystä toteutumatta, perimme koko opastuspalkkion hinnan.

Retkipaketti (kesto alle 24 tuntia, ei sisällä majoitusta)
Retkipaketti tulee peruuttaa arkipäivisin klo 16 mennessä. Pidätämme oikeuden veloittaa mahdolliset peruutuskulut.
Mikäli retkipaketti sisältää ruokailun tai kuljetuksia, on peruutus tehtävä viimeistään 14 päivää ennen matkaa. Muun ohjelmapalvelun sisältävät paketit on peruutettava kyseisen ohjelmapalvelun peruutusehtojen mukaisesti. Ohjelmapalvelun tarkemmat peruutusehdot toimitetaan asiakkaalle varausvahvistuksen yhteydessä.
Mikäli retkipaketin peruutus tapahtuu myöhemmin kuin yllä mainittu, perimme peruutuskuluina koko paketin hinnan. Mikäli retkipakettia ei peruuteta, mutta matka jää syystä tai toisesta toteuttamatta perimme koko paketin hinnan. Suosittelemme ottamaan peruutusturvan sisältävän matkavakuutuksen.
Kaikki oikeudet muutoksiin pidätetään.

Magni Mundi Oy
PL 41, 20101 Turku
puh 010 5797 940
sales@magnimundi.fi tai tampere@magnimundi.fi
www.magnimundi.fi