Vastuullinen ja palveleva kulttuurimatkatoimisto

Kävelykierroksia ja ohjelmaa Turussa ja Naantalissa

Tule mukaan nauttimaan raittiista ilmasta ja kiinnostavista tarinoista kävelykierroksillamme. Teemoja löytyy paheista rakkauteen ja rikoksiin, arkkitehtuurista keskiaikaan ja paljon muuta!

Voit ostaa lipun aikataulutetulle yleisökierrokselle tai varata kierroksen omalle perheelle ja porukalle juuri teille sopivana aikana. Katso ohjelma sivuiltamme ja osta liput, tai kysy tarjousta omalle ryhmällesi.

Aalto -matkapaketteja Länsi-Suomessa

Kierros lounaisessa Suomessa vie sekä Suomen vanhimpaan kaupunkiin että idyllisiin ruukkikyliin ja esittelee modernin arkkitehtuurin merkkiteoksia. Turusta löydämme Alvar ja Aino Aallon suunnittelemat, Suomen ensimmäiset funktiona-listiset rakennukset. Euran Kauttualla tutustutaan Aaltojen suunnittelemaan Terassitaloon, joka asettuu sopuisasti maaston muotoihin. Villa Mairea päästää vieraat tyylikkääseen yksityiskotiin ihastelemaan sen ajatonta sisustusta.  

Asuntomessut Naantalissa ja Turku kaupanpäälle

Kesän 2022 asuntomessut järjestetään Naantalissa Luonnonmaan saarella. Lähde tutustumaan messuihin sekä niiden ohella ihastuttavaan Naantalin vanhaan kaupunkiin ja Kultarannan puutarhaan. Turussa pääset tutustumaan joko liki 800-vuotiseen historiaan, moderniin arkkitehtuuriin, vertaansa vailla olevaan ravintolakulttuuriin, tai niihin kaikkiin. Sekä Naantalin että Turun tarjonta meiltä.

Anna meidän paketoida sinulle kotimaan matka omien toiveidesi pohjalta: majoitukset ja ohjelma, lisäksi ruokailut ja juomat, jos niin toivot.

Verkkokauppamme