Turku ja Naantali

Oman porukan kanssa on kiva tehdä monenlaisia asioita. Yksi mukava idea on lähteä opastetulle kävelykierrokselle tai seikkailulle yhdessä. Jos etsit tekemistä Turussa,Naantalissa tai ylipäätään Turun seudulla, tyhyideoita, hauskaa ohjelmaa, ota meihin yhteyttä.

Olemme koonneet alle omia suosikkikierroksiamme, jotka sopivat esimerkiksi polttariporukoille, kaveritapaamisiin, synttärijuhlien ohjelmaksi sekä työhyvinvointipäivien (tyky / tyhy) viettoon tai ihan vaan huvin vuoksi.

Kävelykierroksen lisäksi voit varata meiltä teemaan sopivaa muutakin tekemistä, ruokailua, juomataukoja, saunaelämyksen, veneilyä…. räätälöidään yhdessä teille mukava päivä!

Voit varata meiltä aivan yksityisen opastuksen, tutustuaksesi Turun ja Naantalin nähtävyyksiin tai teemallisen elämyksellisen kierroksen, jolla kuulet mielenkiintoisia juttuja alueen menneisyydestä tai nykypäivästä. Katso listaamme teemallisista kävelykierroksista.

Lisäksi opastamme Turun ja Naantalin nähtävyyksillä ja museoissa, toteutamme bussikierroksen Turun seudulla ja hankimme oheispalvelut. Meidän kauttamme toki myös matkat ja retket koko Suomessa.

Alla muutamia esimerkkejä tarjoamistamme kierroksista, lista ei ole mitenkään kattava. Kaikki aikataulutetut kierroksemme sopivat myös omalle ryhmälle. Voimme myös räätälöidä teille sopivan elämyksen. Ota yhteyttä.

Kävelykierros, bussikierros, museokierros, veneajelu, opastettu vierailu, ryhmämatka, päiväretki, tai kaikkien näiden yhdistelmä. Kysy meiltä tarjousta!